Köp hem GOTTEBORD!

Hämta Gottebord Beställningslista


Fin GottebordsMeny


GotteBord 2025

Hantverkskonfekt på rena råvaror, utan tillsatser. Allergier?- fråga oss! 

Allt är Glutenfritt utom “Landsväg” som innehåller Kornmalt, Flera alternativ är veganska, nötfria etc…


79:-/ påse  

eller

GOTTEBORDLÅDAN 595:-  11 sorter (märkta med asterix*)




*KnäckBräck m Salt Mandel 150 g


*VarmKryddig ChokladKola 100 g

(Kanel, Muskot, Honung & Chili á la Maya/Mexico)


*SaffransSkum m Apelsin 50 g 


*MarmeladKonfekt Syrliga Hjortron & Havtorn 100g 


*MarmeladKonfekt KungsbackaPlommon & Vanilj m Cognac 100 g 


*SaltLakritsFudge 100 g 


*ALGOTs "Landsväg" 100 g 

(Nötfri "RockyRoad" av 50%ig MjölkChoklad, Rostade SolrosKärnor, MajsKrisp, HavreCrunch, Kornmalt, Kanel & Havssalt)


*"Bjällerklang" Mjuk ChokladNougat m Kardemumma 100 g 

(Fluffig Montelimar (tänk 'japp" fast på riktigt) med Brynt Smör & Kardemumma, rullad i Mörk MjölkChoklad) 


*"VinterNougat" 100 g 

(MandelNougat med Kaffe, Vanilj & Havssalt) 


*MarsipanGris m Körsbär 3 st 

(Hemgjord KörsbärsMarsipan doppad i Mörk Choklad) 


*MintStjärnor 10 st 

(Mintkyssar 2.0, ringlad med 70% HantverksChoklad) 


ChokladBräck 4 st 

(70% HantverksChoklad med SaltRostade Pumpafrön & Tranbär) 


SaltKola "BourBon" 100 g 

(Japp, både Spriten & Vaniljen)


ChokladFudge 100 g 


ApelsinChokladFudge m Saffran 100 g 


"TrillingNöt" 3 st 

(Godaste HaseelnötsNougat gjord från grunden, menöd Choklad och rostade AOP Piemonte Hasselnötter) 



Rena mini-ChokladTomtar 70% HantverksChoklad 15:-/st


PRALIN: "JulApelsin" 35 :-/st 

Brynt Nejlikakola med Frisk ApelsinGanache av Mjölkchoklad, i Mörkt ChokladSkal 


PRALIN: "MormorsPäron" 35:-/st 

PäronKompott med Ingefära med Mörk MjölkchokladGanache med Päron & PäronDestillat från Boge Bränneri 




För att Säkra dina Gotter: 

Maila oss din beställning på boka@algothalland.se

märk mailet GOTTEBORD

Kopiera & Klistra in det du önskar av ovan.


Hämta upp på Restaurang ALGOT, 

Kyrkogatan 13, Kungsbacka 


Onsdag-Lördag från kl 17 

Eller under extra Gottis-Öppet: 

Fredag 19/12 kl 10-16

Måndag 22/12 kl 9-13  


Fredrik Craas